• robijn_hoekwoning

  Hoekwoning Robijn

  Hoekwoningen Robijn hebben een ruime woon­kamer en een achtertuin met berging. Deze woningen aan de Ben van Londenstraat 62 en 40, heb je in een variant met en zonder erker aan de zijkant van de woning. De woningen hebben op alle verdiepingen vloerverwarming.

  meer over deze woning »
 • jade_hoekwoning

  Hoekwoning Jade

  Hoekwoning Jade is een grotere variant van type Robijn, met een mooie zonnige achtertuin. Deze woningen aan de Jan Jordensstraat 33 en 55, zijn er in een variant met en zonder erker aan de zijgevel. De woningen hebben op alle verdiepingen vloerverwarming.

  meer over deze woning »
 • saffier_eengezinswoning

  Eengezinswoning Saffier

  De Saffier is een mooie eengezins tussenwoning, gelegen aan de Ben van Londensstraat 42 t/m 52 (e) en 56 t/m 60 (e) en praktisch ingedeeld en biedt u veel woonplezier. Type A heeft een afwijkende keukenopstelling van Type C. De woningen hebben op alle verdiepingen vloerverwarming.

  meer over deze woning »
 • opaal_verhoogde_woning

  Verhoogde Opaal

  De verhoogde eengezinstussenwoningen Opaal type E (Ben van Londenstraat 54) en F (Jan Jordensstraat 49 t/m 53 (o.e.) springen een meter naar voren en rijzen boven de overige woningen uit. Standaard hebben deze woningen een riante 4e slaapkamer op de 2e verdieping. Type F is net een meter dieper dan type E. De woningen hebben op alle verdiepingen vloerverwarming.

  meer over deze woning »
 • opaal_eengezinswoning

  Eengezinswoning Opaal

  De eengezinstussenwoningen Opaal type B bieden u alles wat u nodig heeft. Deze praktisch ingedeelde woning biedt u 120 m2 aan woonplezier. Met een zonnige achtertuin. Opaal type D is dezelfde woning, alleen uitgerust met een erker aan de voor­gevel en met andere keukenindeling. De woningen hebben op alle verdiepingen vloerverwarming.

  meer over deze woning »
 • allee_woningen

  Allee woningen

  De Allee woningen liggen achter de Kortenoord Allee aan een fraai park. Type B1/B2, Louis Raemaekerslaan 14-16-17-19-20-22, zijn vrijwel identiek, huurprijs Euro 1.037. Type B3, Louis Raemaekerslaan 15-18-21, hebben een speelse erker in de keuken en de slaapkamer, huurprijs Euro 1.054. De woningen hebben op alle verdiepingen vloerverwarming.

  meer over deze woning »
 • allee_hoekwoning

  Allee hoekwoning

  Deze prachtige en unieke Allee hoekwoning aan de Louis Raemaekerslaan 13 heeft een voor-, achter- én zijtuin. De hoofdentree geeft toegang tot de royale hal. Het woongedeelte op de begane grond is dankzij de ramen in de zijgevel heerlijk licht. De woningen hebben op alle verdiepingen vloerverwarming.

  meer over deze woning »